FAQ items aan het laden...
Corona2020-07-31T09:22:33+00:00

Trouwen tijdens Corona

Gaat mijn boeking bij Weddingtainment door i.v.m. het Coronavirus?

Ontzettend veel bruiden bellen ons op. Wij proberen jullie zo goed mogelijk te informeren over alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en gemaakte boekingen voor jullie bruiloft. Dit gaan we doen met een corona (en trouwen) updatepagina. Hierin houden we jullie op de hoogte over alle richtlijnen die ook bruiloften kunnen raken.

Wat we tot nu toe vanuit het RIVM weten

Gasten op een bruiloft moeten altijd 1,5 afstand kunnen houden van elkaar. Ook moet iedereen een eigen vaste zitplaats hebben.

Hoeveel mensen mogen aanwezig zijn op mijn bruiloft?2020-07-27T13:23:40+00:00

Hoeveel mensen er op uw bruiloft aanwezig mogen zijn hangt af van de trouwlocatie en of er gereserveerd is.

Zonder reservering: maximaal 100 mensen binnen en 250 mensen buiten

Als u niet gereserveerd heeft voor een trouwlocatie, dan mogen er maximaal 100 mensen binnen zijn. En maximaal 250 mensen op een buitenlocatie. Iedereen moet een eigen zitplaats hebben. Dit is exclusief personeel.

Met reservering: geen maximaal aantal personen

Heeft u een trouwlocatie gereserveerd? Dan geldt er geen maximaal aantal personen voor een binnen- of buitenlocatie. Iedereen moet wel een eigen zitplaats hebben.

Welke regels gelden er tijdens een bruiloft op een binnen- of buitenlocatie?2020-07-27T13:22:23+00:00

In de horeca moet iedereen een eigen zitplaats hebben. Ook is een gezondheidscheck verplicht en moet iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. U blijft thuis bij klachten. Dit geldt dus ook bij bruiloften.

Vaste zitplaats verplicht

Bij binnen- en buitenlocaties in de horeca is een vaste eigen zitplaats verplicht voor u en uw gasten. Er mag op een trouwlocatie dus niet van plek gewisseld of gedanst worden.

Gezondheidscheck verplicht

Op binnen- en buitenlocaties moet bij iedereen van tevoren een gezondheidscheck gedaan zijn. Bij een gezondheidscheck (ook wel triage genoemd) vraagt een medewerker van de locatie of de bezoeker verkouden is of koorts heeft.

1,5 meter afstand houden

Op alle locaties moet 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kunnen worden. Personen van verschillende binnen- en buitenlocaties mogen elkaar niet tegenkomen. Looproutes moeten 1,5 meter van elkaar af liggen. Ook moet elke locatie eigen toiletten hebben.

Thuisblijven bij klachten

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten, verhoging of koorts? Blijf dan thuis. Heeft u huisgenoten met koorts, benauwdheid of beide? Dan moet u ook thuis blijven. Dit geldt voor alle aanwezigen.  

Mag er gedanst worden op een bruiloft?2020-07-27T13:20:07+00:00

Bij binnen- en buitenlocaties in de horeca is een vaste eigen zitplaats verplicht. U mag dus niet van plek wisselen of dansen. Buiten de horeca, in de buitenlucht, is dansen toegestaan. Maar alleen als mensen vanaf 18 jaar en buiten hun eigen huishouden minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Lees richtlijnen op de website van het RIVM

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Weddingtainment staat graag voor je klaar.

Jouw boeking bij Weddingtainment

Ook tijdens corona maken wij er een onvergetelijke dag van.

Een boeking maken bij Weddingtainment2020-07-27T14:36:34+00:00

Geen zorgen over jouw (nieuwe) boeking! In tijden van corona en de onzekerheden die dit met zich meebrengt, hebben wij bij Weddingtainment ons boekingsbeleid aangepast.

  • 1 week voor trouwdatum gratis uw boekingsdatum verzetten
  • 3 weken voor trouwdatum gratis uw boeking annuleren

VOORBEELD! VOORBEELD! VOORBEELD! VOORBEELD! VOORBEELD!

Ga naar de bovenkant